.

.

2017 Vintage Britse Stijl Lederen Vrouwen Schoenen Comfortabele Retro Pompen Casual Zachte Zolen Hoge Hakken Dikke Hak Schoenen

2017 Vintage Britse Stijl Lederen Vrouwen Schoenen Comfortabele Retro Pompen Casual Zachte Zolen Hoge Hakken Dikke Hak Schoenen

€ 27.00
€ 41.55
-35 %
Hoeveelheid van het product

    1. Meet de lengte van uw voet, hak tot Teen, zeer belangrijk 2. Kiezen bijpassende US size gebaseerd op de voet lengte. bijv. Als uw voet lengte is 25 cm, kiezen maat 9 3.als je probleem met maat,pls laat me weten aandacht Zorg ervoor dat uw ontvangst van informatie zijn allemaal correct.
Naam van de contactpersoon, adres, postcode, mobiele, tel.moet correct worden in te vullen.
Russische vrienden, noteer dan uwvolledige naamover ons1.Als een fabrikant, wij bieden top kwaliteit en goede service. We kijken uit naar de vorming van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe klanten over de hele wereld.2. wij verkopen nieuwe artikelen direct van de fabriek.Dat is de reden waarom onze prijzen zijn zo goedkoop.
Om de kwaliteit onder controle te houden we persoonlijk te inspecteren voor elk item voorafgaand aan de verzending. Alle items zijn 100 % nieuw en geïnspecteerd.payement1. we accepteren alipay, west union, tt. Alle belangrijke creditcards worden geaccepteerd via beveiligde payment processor escrow.2. verklaren wij item een lagere waarde, om te voorkomen dat de kopers belasting. Echter, verschillende landen voor verschillende belastingtarief, dus als een belasting dan is de koper is verantwoordelijk voor het.verzendkosten1. dan sturen wij de artikelen binnen 0 tot 5 dagen nadat uw betaling is voltooid.2.Als u kiest voor de wijze van transport is gratis verzending, zullen we kiezen voor de meest snelle wijze van vervoer, zoals epacket en andere verzendmethodes, niet beperkt tot de post van china luchtpost.3. merken : levertijd afhankelijk van bestemming en andere factoren, als u niet ontvangt het item na 45 dagen, neem dan contact met ons op, zullen we onderzoeken en het oplossen van het probleem van de levering.terugkeer en uitwisseling Wanneer u de goederen ontvangt gevonden beschadigd tijdens het transport of kwaliteit van het product problemen, stuur ons foto's en receptideeën. After- sales service klant zal contact met u binnenkort.

R

Best Gekwalificeerde Categorie