.

.

Paars Kant Vampire Bal Jurk Burgeroorlog Southern Belle Baljurk Marie Antoinette 18e Eeuw Kostuum

Paars Kant Vampire Bal Jurk Burgeroorlog Southern Belle Baljurk Marie Antoinette 18e Eeuw Kostuum

€ 141.27
Hoeveelheid van het product

meting :
de jurk maat maken volgens uw metingen, geef ons uw metingen
(inch of cm) :
volledige Buste : _ cm.
taille : _ cm.
heupen : _ cm.
hoogte : _ cm.
schouder aan Schouder : _ cm.
volg de meting instructies, en zorgvuldig meet jezelf!
merken :
1. Custom gemaakt dienst wordt aangeboden inclusief size, kleur en party wijzigen. elke kleur en elke maat bieden u kan kiezen uit onze kleurenkaart, terwijl kan het nodig extra vergoeding als de verandering zeer speciale.
2. Hoge kwaliteit stof en materiaal
3. Meestal Maat jurk volgens uw bestelhoeveelheid moet 7-15 werkdagen.
verpakking :
onze producten zijn verpakt in plastic zak. of als u speciale eis, gewoon ons, wij pakken volgens u pal.
AANDACHT : ervoor je metingen barefoot, laat ons een bericht als u een paar centimeter toegevoegd aan de lengte om voor dragen hoge hakken. Dan niet meet over kleding verwachten onderpakken, zullen we het in overweging. Om ervoor krijgen een perfect fit jurk, het sterk aanbevolen om supply ons andere grootte metingen als nodig, of anders wij schatten make. verzending : 1. We schip wereldwijd, behalve APO of FPO.
2. Algemeen, zullen we een jurk in 7 werkdagen na u voltooid betaling van de bestelling; als u een bestelling gemaakt tijdens China Festivals, of onze drukke seizoen zoals de maand voor Halloween, het kan 5-15 dagen langer.
3. invoerrechten, belastingen en kosten niet inbegrepen in de prijs of verzendkosten. deze kosten zijn de koper verantwoordelijkheid. Terugkeerbeleid 1. Wanneer u ons koopt, wij willen u volledig tevreden. voorkwaliteit kwestie, u kunt vragen voor uitwisseling of een terugbetaling; gelieve de reden van uw terugkeer en omvatten als vele mogelijk details, foto 's uploaden die duidelijk demonstreren de probleem met de item (indien nodig).
2. Voorgrootte kwestie, als de kledingmaat kwam niet in de specificatie als u besteld, u kunt kiezen om de aanpassingen bij een lokale kleermaker, in dat geval zullen we vergoeden de kleermakerij kosten zolang de kosten niet overschrijden de originele prijs van de jurk 50%. als de kleermakerij kosten overschrijden de originele prijs van de jurk 50%, wij alleen vergoeden tot het bedrag gelijk aan 50% van de jurk 's originele kosten. Als een jurk niet fit vanwege uw meetfouten, dan je verantwoordelijk voor alle kosten.
3. let we niet kan proces elke producten dat geretourneerd direct zonder informatie aan ons voordat. u aangeraden om contact onze na verkoop Klantenservice voordat terug een item en ze zal je wat nuttig advies. Feedback klanttevredenheid is ons erg belangrijk. als u tevreden met de items, laat ons een goede rating. als u niet tevreden, gelieve ons voor vertrek uw negatieve feedback. We kunnen samenwerken om een geschil.

R

Best Gekwalificeerde Categorie