.

.

Voor T1971 T1962 T1963 T1964 CISS met ARC voor Printer 2532 inkt Ststem Latijns-amerikaanse Markt Hot Verkoop 10 Set Veel

Voor T1971 T1962 T1963 T1964 CISS met ARC voor Printer 2532 inkt Ststem Latijns-amerikaanse Markt Hot Verkoop 10 Set Veel

€ 145.42
Hoeveelheid van het product

hot verkoop T1971 CISS voor inkjer priner met zuid-amerika markt
printer refill ciss T1971 T1962 T1963 T1964 inktcartridge Voor 2532 inkjet printer met auto reset chip(chip zonder batterij gemakkelijk te reset, lange tijd100% compatibel
Beschrijving : hoge Kwaliteit Printer Inkt Cartridge Voor 2532 printer in zuid Amerika latijns-amerikaanse markt item zal komen met als hieronder :
1 stuk volledige set ciss met inkt en ARC voor T1971/T1962-4
T1971 cis inktsysteem :
T1971 T1962-4 lege xp401 ciss 's :
ciss WF2532 navulling inkt
onderdelen van onze product :
Wij ondersteunen mix orde : de minimale bestelhoeveelheid van elk item is 5 stuks/set.
Stap 1) stuur een lijst van items met de hoeveelheid voor ons.
Stap 2) sturen wij u een link voor mengelingsorde.
Stap 3) plaatst u uw mix bestelling onder de link( gelieve opmerking duidelijk over de bestelling detal, bijvoorbeeld : artikel en aantal,)
Stap 4) passen we de totale prijs.
Stap 5) eindelijk, gelieve te betalen voor moeny aan escrow.
Verzending :
1. alle punten zullen worden verscheept binnen de 2-7workday na ontvangst van uw betaling.
2. te vertellen gelieve me uw huidige adres binnen 2 dagen na uw betaling; anders, wij zullen uw item op basis van uw adres escrow, dus zorg ervoor dat het juiste.
3. gratis verzending :
Voor dispatching soepel en snel, kunnen wij verschepen punten via andere koerier, de beslissing van ons is definitief. Met in het bereik van de normale kruidvat dhl service die wij sturen door other’s of niet het verschepen. Maar laat u weten vóór
4. soms het zou meer als gevolg van de slechte weersomstandigheden, een verspilling van tijd in inklaring. Dus even geduld aub geduldig wanneer u niet ontvangt uw item op tijd. Als je niet het punt ontvangt binnen dertig dagen, neem dan contact met ons op, en dan zullen wij u helpen het spoor.
Feedback :
1. zijn we afhankelijk van onze klant satisifaction om te slagen. Daarom uw feedback is zeer belangrijk voor ons.
2. als u tevreden bent met onze punten, te verlaten gelieve ons actieve feedback.
3. contact met ons alvorens negatief weg van neutrale feedback. Wij zullen samen met u om eventuele problemen op te lossen. Dank u voor uw coroperation.
Klantenservice :
1. wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen, vertragingen of andere problemen die de verantwoordelijkheid van de lijndienst.
2. zullen wij niet verantwoordelijk zijn voor uw eigen betaling. Maar we zullen proberen te verklaren als ‘gift'or'sample' met een lagere waarde op de factuur te verlagen uw lokale douane lasten.
Zeer belangrijke tips :
We hebben veel ervaring op de douaneafhandeling,
Kunt u ons vertellen wat is de beste prijs voor de aangegeven waarde op de factuur, zodat u kunt betalen hoge belasting te vermijden.
Voor zover wij weten, frankrijk brazilië en turkije hebben inport strikte beleid. Dus als je gaat om deze land pakket, je moet heel vertrouwd met het beleid en vertel ons wat moeten we doen. Als je uit brazilië, u moet uw cpf nummer( fiscaal nummer) naar ons

R

Best Gekwalificeerde Categorie