.

.

Enorme 6 mmtibetan sandelhout boeddhistische boeddha gebed kralen mala armband 108 stks T5544 hindoeïsme een breed vleugels man sieraden

Enorme 6 mmtibetan sandelhout boeddhistische boeddha gebed kralen mala armband 108 stks T5544 hindoeïsme een breed vleugels man sieraden

€ 29.00
€ 55.36
-48 %
Hoeveelheid van het product

heten u welkom Informatie : Plated;14k gp knop en zilveren knop,item heeft geen doos    Lengte : instelbaar van 17" tot 18"(can worden aangepast op aanvraag  Contact met ons op :
Als u vragen hebt : vragen en mail ons vóór bod!
Je krijgt antwoord binnen 24 uur. We zijn erg blij om u te helpen.
Goedkope prijs, geen verrassingen, echte foto's en soortgelijke projecten, wij zullen u voorzien van de meest uitgebreide product, de laagste prijs, de beste service! Al onze producten zijn direct fabrikanten, we geweigerd om winstbejag,
Weigerde tussenpersonen, laat winst terug te keren naar de consument!
Wat je ziet 100 %, 99 % is wat u krijgt..
Ontvangt u het item precies zoals afgebeeld op de foto hierboven. Ik maak mijn eigen foto's van de producten die ik verkoop, zodat de foto hierboven is een echte weergave van de ringen ontvangt u. Soms moet je kopen een item want het ziet er erg goed in de aanbieding, en dan wanneer u het ontvangt, goed, het gewoon niet zien er zo goed als de foto. Wanneer u bij ons koopt, u kunt er zeker van zijn dat wat je ziet in de afbeelding in de aanbieding, is precies wat u zult zien! Geen verrassingen!!beschrijving
De shell parels zijn niet gekweekt of natuurlijke parel, de shell parels zijn volledig biologisch( niet een gesimuleerde materiële) gemaakt van nacerous weefsel uit dezelfde oester die zijn gemaakt van gekweekte zee parel. De glans is' superieur', de bijpassende'excellent', de kwaliteit van het oppervlak is'excellent', de kwaliteit is  Aaa. Echte schelp parel, wit van kleur, aaa grade! Lage prijs te beginnen, niet te missen!
( professionele met de hand geknoopt door te dubbelklikken zijden draden tussen elke parel shell)  Deze parels zijn onder de zeldzaamste van alle parels die beschikbaar zijn.
Schelp parel zijn natuurlijke kleur parels die zijn zeer zeldzaam. Ze komen in kleuren, waaronder zwart, grijs, en groene.
Maten variëren van 7.5mm tot 20mm. De waarden van deze parels worden gegenereerd uit de zeldzaamheid en kwaliteit.
De kwaliteiten van de parels zijn gemeten door de parels glans, het oppervlak gebreken, vorm, kleur en grootte.  Verzendkosten : Ze hebben een cijfer spoor.
Zending wordt gemaakt in china betrouwbare service post.
We zullen het schip het uit binnen in 1 of 2 dagen na betaling geverifieerd.
Onze afdeling expeditie- schepen maandag vrijdag( behalve op feestdagen), naar de vs, duurt het 8-15 werkdagen normaal, verenigd koninkrijk en canada levertijd is ongeveer 12 tot 20 werkdagen naar bestemming. Hebben een cijfer na te streven Brazilië/caraïben/frankrijk/spanje/duitsland/oost-europa : kan tot 13-25 werk dagen te wijten aan strenge inspectie op maat. U don' t aarzelen om ons te contacteren indien u nog vragen of opmerkingen vóór of na uw aankoop. Zullen we antwoord op alle vragen binnen 24 uur. We zijn toegewijd aan uw 100 % tevredenheid.Terug beleid en ondersteuning :
100 % geld terug garantie!! Als het punt beschadigd aankomt of defecte, of als het is niet zoals beschreven, of voor een andere reden als u niet volledig tevreden bent met uw aankoop. Kunt u zich het document van" weigeren te ontvangen" vóór laat de postbode. Na ontvangst van het pakket, zullen wij het uiteindelijke prijs van het product plus verzendkosten in rekening gebracht.

R

Best Gekwalificeerde Categorie