.

.

Lange Yi Feng mahonie mahonie ambachten houtsnijwerk ornamenten rijke vis schotel Kanpan gift

Lange Yi Feng mahonie mahonie ambachten houtsnijwerk ornamenten rijke vis schotel Kanpan gift

€ 131.30
Hoeveelheid van het product

[naam] mahonie rijke vis ornamenten hout was de zeer beste van geluk in de geluk plaat ornamenten boutique [van alle Shaqi behoud alle negatieve factoren, sturen geschenkdoos. [size] Een 27.5 cm in diameter B : 34.5*39*1.8 38*4.5 een pictures zijn : B pictures zijn : [materiaal]puur hout, gesneden. [gebruik]geboortestad van evil, reguleren de aura, familie harmony, geluk, kinderen om vooruitgang, de master veilig, hebben voorspoedig, en op gemeenschappelijke Feng Shui beam, ontbrekende hoek, hoek brake wonderen. [beschrijving]Feng shui meester inspanningen meesterwerk, de combinatie van gunstige, helpen transport de effect efficacious, pure hout sterke magnetische veld, kan cover de hele familie, de host is goed!vis is geluk, vooral voor de meevaller, feite is niet alleen bevorderlijk de meevaller, maar betekent ook dat vooruitgang Tengda, in woningen kan verbeteren huis, de residence van de mensen van rijkdom en gezondheid, kan verhogen de gunstige van de gas, kan voor u brede plafond type, Tim nobele, schurk, Wang Yun, blok een ramp, laat uw jaarlijkse en overvloedige, opknoping in de kantoor om zo de booming business, de werk is glad. [plaats]oplossen de diverse problemen van Feng Shui, raadpleeg de plaats.
een belangrijk opmerking : Cai Kaiyun schijfrem voor mijn bedrijf te huren binnenlandse verschillende beroemde feng shui meester volgens de Fengshui Zhouyi standaard voor goed ontworpen, pure hout essentie, Sha Zhen Zhai schat! [inleiding] perzik is ook wel " fairy hout ", " draak hout " en " ghost angst hout ". sinds oude keer, mahonie censures " talisman, Hannaford kwaad " is een symbool van levensduur en gezondheid, is gebruikt de meest wijdverspreide van evil ghost materiaal. de ouden zei : " mahonie, Itsuki essentie, daarom verpletteren evil, mahonie fijne studenten in spoken, Graduate School van ghosts " dus nu als perzik product een slaapkamer om druk de evil en de sin hout ook. de oude " Ci yuan " perzik perzik hout selectie, in de huishoudens afweren kwaad. de woorden van perzik perzik Hill heeft een grote perzik, plaat buigen Qianli, gouden Haan herald de breken van dag, onder de tweede God houdt de reed entangles, doden de onheilspellende ghost, de Han-dynastie, cut perzik houten stand en buitenland of gesneden perzik is gedrukt op de portal te weren kwaad Hannaford. verleden hout is mensen geven mysterieuze sterkte, geworden mensen bidden voor vrede en geluk van de totem, en daarom de romantiek out vele mooie verhalen. God heeft een perzik tuin, tuin met Xiantao in drie duizend een bloei, 3100 resultaten, voedsel en een goud kan Zengshou zes honderd jaar tot mahonie is geprezen als symbool van levensduur.
Legend, menselijk leven gedomineerd nanjixianweng pocket zijn altijd holding een enorme Xiantao, dus perzik en evil Qubing, Yishou Yannian.
de evil van de legende van perzik legende van de Oost-chinese Zee er een graden van maan mountain, de berg heeft 72 gat, gat een demon evil demonen en spoken, maken mensen live zonder feestdagen, jaar in Anyang, oosten van de maan mountain god van de aarde, wheelhorse tweede God weten dit is, ze met personeel van perzik, perzik takken spelen demon evil dode dode, gewond, kwetsen escape escape. God is voorkomen de heropleving van demon, de mahonie God voorbereid een perzik hout de zwaard om mensen, opknoping op de porter, demonen zien scared uit hun verstand.

R

Best Gekwalificeerde Categorie