.

.

Mehofoto Huwelijksceremonie Fotografie Achtergrond Trouwen Achtergrond Fotoshoot voor Fotografen Studio PA-012

Mehofoto Huwelijksceremonie Fotografie Achtergrond Trouwen Achtergrond Fotoshoot voor Fotografen Studio PA-012

€ 7.00
€ 11.22
-38 %
Hoeveelheid van het product

-9.41/piece -128.10/piece -128.10/piece -128.10/piece over Materiaal Polyester Polyester is de beste materiaal, ze zijn naadloze, wasbaar en kreukvrij. deze achtergronden zijn geweldig voor hun sterkte, duurzaamheid en draagbaarheid voor alle uw scheuten. ze fold up mooi in je case en zal klaar om elke tijd. dat geschikt voor professionele fotograaf en fotostudio. Vinyl vinyl achtergronden gedrukt beelden. ze werken geweldig voor kinderen, tieners, volwassenen en koppels gelijk. het geschikt voor indoor fotografie. Vinyl is Niet waterdicht, kan worden afgeveegd de vuile onderdelen met een doek, maar niet raden toepassen te veel druk. Size Ratio Custom Meer Q : hoe Ik aanpassen de achtergrond op koop? A : U kunt de custom informatie en size om onze klantenservice via Gesprekken of Order Berichten. onze ontwerpers zullen ontwerp voor u. Als u tevreden met de ontwerp, kunt u direct kiezen de grootte u wilt en betalen op de product pagina. wij produceren de final ontwerp. Q : hoe Ik aanpassen de achtergrond niet op koop? een : U kan de foto 's of ideeën en maat u wilt onze klantenservice, en onze ontwerpers zullen proberen ontwerp een soortgelijke achtergrond voor u. houden Afstand Wanneer Tanking Photo Voorkomen De Onscherpte Feature Display over Ons wij zijn een professionele fotografie achtergrond fabrikant, we onze eigen fotografie studio en professionele team, productie fabriek.
onze achtergrond is voornamelijk voor pasgeborenen, kinderen, volwassenen, festivals, verjaardagen, familie, bruiloften, etc.
onze ontwerpers kan ontwerp een verscheidenheid van achtergronden volgens de behoeften van elke klant.
als u een aangepaste achtergrond, neem gerust contact ons.
OVER KLEUR let dat er veel verschillende schermresolutie tussen elke computers, dus de op screen kan heeft chromatische aberratie. wij proberen ons best vermijden deze situatie bedankt voor uw begrip. als u problemen eenmaal ontvangen, neem gerust contact voordat een negatieve feedback. We zouden proberen ons best om u helpen het probleem.
wens je een gelukkig winkelen in onze winkel! dank u!

R

Best Gekwalificeerde Categorie